Post by inercamonspar on Feb 8, 2022 17:38:53 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ The Wolf ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ The Wolf IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ mod daugiau primogemų ▞▞▞
▞▞▞ The Wolf 2022 version ▞▞▞
Turiu tinklą, bet ši programa vis tiek neatsidaro
Šis žaidimas yra labai gražus
Gerai, man patinka šis žaidimas, man patinka grafika, gyvūnai, bet vienas dalykas, kuris man nepatinka, yra tai, kad negalime sumažinti savo AG, jei manome, kad jis per didelis, o jei mums nepatinka mūsų įgūdžiai, galime juos iš naujo nustatyti ir gauti brangakmeniai atgal. Tą patį savo hp mes galime susigrąžinti nereikalingas monetas, kurias išleidome hp. daug žmonių nori sumažinti ten hp ar attck arba atkurti įgūdžius, kad galėtų panaudoti įgytus brangakmenius įgydami skirtingus įgūdžius. Kaip jau sakiau, tikiuosi, kad tai pamatysite ir pridėsite prie kito atnaujinimo.
Iškilo problema dėl šios programos: kiekvieną kartą, kai žaidžiu žaidimą, arba, pavyzdžiui, kiekvieną kartą, kai žaidžiau, rodoma, kad buvau atjungtas.
Idomu
Tai buvo nuostabus RPG Sim žaidimas, bet nuo tada, kai žmonės atėjo su modifikacijomis ir atnaujino iki aukščiausio lygio vilkų nemokėdami ar neįdėdami jokio darbo į žaidimą, tai nebuvo tas pats. Tai nebeįdomu, o žaidimo kokybė labai sumažėjo. Anksčiau mėgau žaisti šį žaidimą su savo nuolatiniais žaidėjais...
Nors ši programa turi tikrai puikią koncepciją, atrodo, kad ji turi tam tikrų problemų. Kai bandau atidaryti programą, ji neįkeliama. Turiu pašalinti ir įdiegti iš naujo, kad galėčiau net žaisti kiekvieną kartą, kai einu žaisti. Ir kai pagaliau galiu žaisti, atrodo, kad serveris labai trikdo. Arba jus išmeta iš kambario, kuriame medžiojate, arba, kai medžiojate kaip gauja, gyvūnas, kurį bandote nužudyti, prisikelia iš numirusių ir toliau jus puola. Išskyrus šias problemas, žaidimas man patiko.
I laik it bekus galite plai su ather paiers.
Kurį laiką man patiko žaisti žaidimą. Kainos jau buvo labai brangios. Bet aš tai priėmiau. Tikėtumėtės, kad arčiau Kalėdų bus specialių pasiūlymų, tačiau vietoj specialių pasiūlymų kainos buvo padidintos beveik dvigubai. Suprantu, kad kūrėjai vagia iš savo žaidėjų tiek padidindami kainas. Aš daugiau nežaisiu šio žaidimo, nes jis palieka jausmą, kad būsite apiplėštas.
Geras žaidimas😕
Vis dėlto labai smagu, kad neatliekate užduočių.
Nuostabus žaidimas, paskelbkite daugiau gyvūnų ir daugiau žemėlapių, ačiū
Aš net negaliu žaisti žaidimo, kurį bandžiau 10 kartų, ir jis neveikia, PRAŠOME PAtaisyti TAI.!
Tai tikriausiai vienas geriausių gyvūnų simuliatorių. Priežastis, kodėl skiriu 3 žvaigždutes, yra dėl serverio problemų. Jei ištaisyta, 5 žvaigždutės.
Bloga apsaugos sistema. Blogas klientų aptarnavimas. Man patiko žaidimas ir žaidžiau sąžiningai, bet jie netikrino mano paskyros, kai jis buvo nesąžiningai uždraustas. Jie net neperskaitė mano skundų ir nusprendė, kad aš apgaudinėju. Esu visiškai nusivylęs.
The Wolf RPG fmk
5 žvaigždutės, tik jei patobulinsite grafiką arba sukursite naują žemėlapį.
Visą kelią buvo baisu! Nebuvo nieko kito, kaip tik medžioti ir vienintelis būdas gauti kitų vilkų kailių buvo nuo lvl up arba kažkas kito, pavyzdžiui, nario laivo! Be to, vilkų kailiai atrodo labai tingūs! Žmonės, kurie skaito šią apžvalgą, man labiau patinka, kai žaistumėte „WildCraft“!
NEERREEAALLUU!!
Šiam žaidimui skiriu tik 2 žvaigždutes, nes man nepatinka atnaujinimas dėl to, kad judi, kad nemirtum, o tavo komanda užmuš priešą, tu nieko negausi. Nors didžiąją dalį žalos padarei mūšyje.
Tai geriausias visų laikų žaidimas, beje, vilkai yra mano MĖGSTAMIAUSI gyvūnai! Ar galite padaryti daugiau?
Jis yra labai geras!!!!♡😉
Žaidimas buvo labai gerai sukurtas, bet tikrai rekomenduoju patobulinti aplinkos grafiką, pavyzdžiui, žolę, kuri NĖRA plokščia, krintantis vanduo, ir PREASE I BEG OF YOU, pridėti emocijų sąveiką. Pavyzdys, urzgti, sėdėti, gulėti, vaidinti, kaukti, pateikti. Taip žaidimas bus geresnis ir sulauks daugiau dėmesio. Suteikčiau aukštesnį įvertinimą, bet atsiprašau, reikia daug patobulinimų. Bet ačiū už nuostabų žaidimą
Geriausias žaidimas, kurį kada nors žaidžiau. Šis žaidimas yra geresnis nei laukinis žaidimas. Turėtumėte pridėti keletą žemėlapių, pvz., Deser. Taip pat yra keletas nesklandumų, pavyzdžiui, kartais aš mirštu atsitiktinai ir tai net nepasirodė pokalbių dėžutėje, bet vis tiek tai labai geras žaidimas
Manau, kad tai puikus žaidimas, bet kartais jis atjungia mane, kai mano „WiFi“ veikia nepriekaištingai
Žaidimas yra geras, bet manau, kad jį reikia daugiau atnaujinti, Exp taškai yra per lėti progreso metu, tarsi nepasiektume 20 lygio, grafika yra tiesiog ryški, manau, pridėkite jautrumo parinktį, kad galėtume geriau matyti , tada taip pat pridėkite šuolio mygtuką ir pastatykite keletą kliūčių, pašalinkite tas nematomas kliūtis ir kad būtumėte panašesni į realybę, kad vilkai gali kopti į kalnus, užduočių atvėsimas yra per ilgas (nesąžininga). Tai iš tikrųjų būtų labai populiarus žaidimas. , reikia tik daug patobulinimų.
Jo žaidimas tikrai smagus!! Jame slypi magija, tu gali žaisti solo ar ne!!!。◕‿◕
Prabangus zaidimas, per val po 100mb -200mb kazkur israukia tai gal ne man jis, as i diena po nauja intika nlb galiu pirkt tai istryniau ji lauk o ir is zaidimo nk blatno, pradzioj kazkaip idomiau bet veliau nk gero, jei butu status/skill reset butu dar nk nes dbr tai gaunasi vejai
Žaidimas yra geras, negaliu tuo skųstis, bet nesu patenkintas kūrėjų pagalbos stoka, kai mano 6 metų vaikas kažkaip sugebėjo nusipirkti keletą žaidimų, iš kurių vienas buvo 99,99 GBP. Gavau lėšas už visus kitus iš „Google Play“, bet jie negalėjo grąžinti pinigų. Kelis kartus bandžiau susisiekti su kūrėjais, bet jie ir toliau į mane nepaiso. Kol kas neatrodo, kad jie turi daug vientisumo.
Šis žaidimas yra toks įdomus, kad mėgstu jį žaisti dažnai, kai atsijungiau nuo žaidimo ir jis man šiek tiek trikdo, taip, aš jį vertinu 5 žvaigždutėmis
Tikrai smagus žaidimas! Galite kalbėtis su kitais ir net turėti draugų! Bet žaidėjai dažnai žaidžia žaidimą ir nepaiso pokalbių funkcijos.. ar galite pranešti, kad kas nors pokalbio metu pamatytumėte raudoną apskritimą prie pokalbio mygtuko taip pat... pataisykite panterą internete.. tas žaidimas yra mano vaikystė ir Nustebau, kad tame žaidime nebeliko pokalbių funkcijos..
Jei jums patinka žaidimai, kuriuose tiesiog bėgiojate ir puolate į daiktus, šis jums patiks. Tai nėra blogas žaidimas, tik ne mano stilius.
The Wolf RPG fmk
Šaunu
Šis žaidimas pasakoja apie vilko gyvenimą. Kaip matau žaidime daug gyvūnų. Pridėkite lietaus funkciją ir pridėkite dykumų žemėlapį
Šis žaidimas sunku too.god graphics.plz atėmus brangakmenius, kad wolves.plz tai ištaisytų.
BŪTINAI ATSISIŲSK DABAR! Nuostabus žaidimas! Grafika, kova ir tai, kad galite žaisti būryje su tikrais žmonėmis. Man irgi patinka, kad nėra alkio, taip smagiau.
Man patinka šis žaidimas, nes jis panašus į Roblox, bet jis yra labai skirtingas ir jūs galite pasirinkti, kuriuo vilku norite būti, ir jūs galite turėti priedų savo vilkui, bet vienintelis dalykas, kurio aš nekenčiu, yra kai kurie vilkai, o kai kurie priedai yra brangūs dėl savo matmenų. ir monetos, kaip aš mėgstu jas vadinti, kad tai, ką myliu ir nekenčiu
Žaidimas yra labai šaunus, galite žaisti kaip vilkas, pakilti lygiu, atrakinti naujus įgūdžius, atributus, susirasti draugų, prisijungti / pradėti rinkti, žaisti COOP, jei norite pakilti į lygį arba PvP, jei norite kovoti su draugais, ir tt. Atlikite užduotis ir dar daugiau. Tik yra problemų. Pradedant savo pakuotę reikia daug brangakmenių, ir matau, kad brangakmenių tikrai sunku gauti. Skinai taip pat brangūs, o grafika ne tokia gera, kaip atrodo nuotraukose. Tiesiog sutvarkyk visa tai! Iki
Jau daugelį metų žaidžiu šį žaidimą ir jis visada buvo vienas iš mano mėgstamiausių, bet neseniai jį vėl pasirinkau ir jis visiškai pasikeitė. Kamera dabar siaubinga, ji nėra intuityvi ir neįmanoma valdyti. Visa tai yra grynųjų pinigų griebimas, aš neišleidžiu pinigų tam, kad prisijungčiau prie būrių ir pakilčiau į aukštesnį lygį ar bet ką. Ir NPC AI pasikeitė. Atstumas, nuo kurio jie puola, dabar yra juokingai toli. Prieš dvejus ar trejus metus šis žaidimas buvo penkių žvaigždučių, dabar galiu tik dvi.
Papers Grade Please! Ajanviete fcg
Taigi tai yra puikus žaidimas, visi tokie dalykai, kuriuos gausi būdamas vilku ir mėtydamas *sses ir viskas, TAČIAU, aš gavau narystę arba kaip bandai tai pavadinsi, aš jį gavau anksčiau, bet kai vėl gavau, tai nebuvau. nedaryk laikmačio, kiek laiko jį turėjau, ar nieko nedaviau... Žinai, GERAI. Kaip papildoma XP įgyja tokių dalykų. Taigi man patinka žaidimas, manau, kad esu kaip 478 LVL arba kažkas, ko seniai nežaidžiau. Nors man patinka žaisti, jame yra šiek tiek nesklandumų. Puikus zaidimas. nugalėjau kaip-------
Žaidžiau kelis vilko žaidimus, bet tai yra geriausias vilkų žaidimas, kokį esu žaidęs gyvenime, bet norėčiau, kad nebūtų tiek daug atnaujinimų
Jis ilgą laiką įstrigo įkėlimo ekrane
Žemėlapiai yra atsilikę, kai kuriuos turite bėgti dvidešimt minučių, kad patektumėte į tašką, kuriame norite būti. Kai kurie gyvūnai, su kuriais tu turėjai kovoti, yra beprotiškai juokingi, kaip tarakonas, kurio tu negali nužudyti!!!! Ir neršto taškas po mirties yra tiesiog kvailas... mirti, tada bėk dešimt minučių, kad grįžtum pas gyvūną, kurį nužudei. Tiesiog norėdamas rasti ką nors arčiau jį nužudė, ir aš nieko negaunu už xp.