Post by inercamonspar on Feb 8, 2022 17:41:52 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ State of Survival: The Joker Collaboration ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ State of Survival: The Joker Collaboration IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ בגידות להגדיל את כל ▞▞▞
▞▞▞ State of Survival: The Joker Collaboration 2022 version ▞▞▞
עברה שנה מאז שאני משחק במשחק הזה, מאוד נהניתי ממנו בהתחלה אבל לא יכולתי להתקדם עד ששילמתי כסף אחרי hq level 25. וזה לא נעצר כאן, כל מה שחדש אחרי עדכונים כמו בדמויות חדשות, פרקים, אירועים... נועד לקרוע אותך. השקעתי בחלק אבל הגעתי לנקודה שבה לאירועים, לדמויות... יש את אותו קונספט אבל אייקונים וכותרות שונות. המשחק לא מתקדם והופך למשעמם. לא לשכוח ששירות הלקוחות לא יעיל ולא מועיל!
אין היגיון במשחק הזה!!! אתה יכול לתקוף כל אחד, גם אם יש הבדל גדול בשלבים שבהם אני מפסיק לשחק את המשחק הזה. תן כוח לחזקים!!! הצעדים ההתחלתיים מותקפים כל הזמן. המשחק הזה לא מומלץ בכלל. אין הגיון במשחק הזה!!! אפשר לתקוף כל אחד, גם אם יש הפרש גדול ובכך אני מפסיקה לשחק במשחק הזה. נותנים כוח לחזקים !!! כל הזמן תוקפים את השלבים המתחילים. לא מומלץ לשחק בכלל במשחק הזה
State of Survival: The Joker Collaboration სტრატეგია cqia
המשחק היה טוב בהתחלה. כעת, ככל שתשלמו יותר כך תקבלו יותר הטבות. אם אתה לא מוציא כסף, אז אתה פשוט צריך לבזבז יותר זמן על המשחק ללא שום הטבות.
גרסה טובה של משולבת pvp/pve במשחק. יהיה קשה בלי שבט אבל לא בלתי אפשרי. אתה יכול לשחק את זה כל יום כדי למקסם את היתרונות ממשחק.... זה תלוי גם בזמן הפנוי שלך. שיחקתי 2 דומים משחקים בעבר אבל כאן נשארתי יותר משנה ועדיין שיחקתי...GLHF
אם אתה כל כך אוהב להיות מרומה שאתה אפילו משלם על זה, המשחק הזה בשבילך! שירות לקוחות - תשובה חסרת תועלת, בעיקר גנרית או פשוט התעלמות מהבעיה לחלוטין. אחריות - גם אם תשלמו אלפי דולרים, אף אחד לא יילקח. חווית משחק - מצעד באגים, אל תשכח את המנהג שלך בבית! משחק הוגן - אפילו לא במילון, זה שיש לו הכי הרבה כסף מנצח! תיאורי אירועים - כל החורים ישמשו, אל תסמוך על המידע שהם נותנים ומצפה לתחבולות! - חחח
נא להיזהר! אני כרגע במחלוקת איתם מכיוון שביצעתי רכישה אך לא קיבלתי את הפריט. יש לך בחירה: פתח איתם כרטיס, שם אתה מספק להם צילומי מסך ובכל זאת הם עדיין אומרים, "סליחה, נתנו לך את הפריט" (כן, זה קרה לי באפריל 2021). או שאתה מקבל החזר מ-Google Play (מה שעשיתי), אבל אם אתה מקבל החזר מכל מקום מחוץ למשחק, הם יכולים "להמציא" סיבה שרירותית ולהעניש אותך. כעת יש לי יתרה של -49.99, ומכאן מחלוקת...
משחק יפה
די חרא, אתה לא יכול לשנות מצבים לאחר תקופה מסוימת (חייב להיות ברמה נמוכה ביותר ולא לשחק יותר מ-5 ימים). זוהי הגבלה חמורה על יכולת המשחק. ניסיתי כל ברית במדינה שלי וכל אחת מהן לא פעילה ביותר. זה כל כך מכשול למשחק שלי וגורם לי לרצות להפסיק...
כל מי שמשחק במשחק הזה ימחק אותו אחרי יומיים
State of Survival: The Joker Collaboration אסטרטגיה xzha
אל תקנו שום דבר במשחק הזה! אם אי פעם תקבל החזר מכל סיבה שהיא (תאמין לי שיהיו הרבה סיבות) בכל פעם שאתה רוכש משהו אחרי ההחזר, המפתח ייקח את הכסף שלך ויסרב לתת לך את כל מה שרכשת או יחזיר לך כסף!!! אני מקבל החזר אחד והם מתנגדים לו אחרי שהוצאתי יותר מ-2000 דולר על המשחק שלי בשנה שעברה. מכיוון שהמפתח מסרב לתת לי את מה שרכשתי מאז מחקתי את האפליקציה והתחלתי לשחק באפליקציית TWD
רק התחיל לשחק היום. לא רע אבל קצת מבלבל כשזה מגיע לקטע הצילום. בסדר קו סיפור.
Cover Image of Télécharger גוד דייט 1.0.1 APK. 0/5 - 1 voix ... Télécharger l'APK maintenant ... Appuyez sur APK. State of Survival: The Joker Collaboration.
משחק יציב טוב עם שיבושים מינימליים, הרבה משחקי צד ומדי פעם החיסרון של אידיוטים אנושיים מעוררי מלחמה.
bubble Shooter Teka-teki xqpz
עד כמה שאשמח ליצור קשר עם התמיכה לגבי בעיות החיבור שלי ולבקש מהם לסגור את הכרטיס שלי לפני שהבעיה שלי תיפתר... אני לא מצליח להישאר מחובר מספיק זמן כדי לעשות זאת או לקנות חבילות לצורך העניין. תקן את הבעיות שלך, kings group הרוויחה המון כסף ברבעון האחרון ואם אתה רוצה להמשיך להרוויח כסף אולי אתה צריך לתקן דברים שבורים ולהפסיק להוסיף תוכן חדש ששובר את sos אפילו יותר.
זה משחק טוב אבל אני חושב שאתה צריך להיות מסוגל להשיג יותר ציוד גיבור בלי לקנות אותם ואני חושב שאתה צריך לתת יותר פלזמה אז זה יהיה משחק טוב יותר וזה ייתן לכולם את ההזדמנות להתחזק בנוסף הייתי אומר מצב 216 הוא המצב הטוב ביותר אם אתה רוצה לגדול, אנו תוקפים רק מדינה אחרת או כאשר אזור ההרג פועל אז אם אתה רוצה ליהנות ואתה רוצה לגדול, בוא למצב 216
זה בסדר. מרגיש סוג של חזרתי אחרי זמן מה. בהחלט שכר כדי לנצח במשחק
מלבד התמודדות עם בעיות comp.lag האפליקציה הזו עובדת בשבילי בנקודת זמן זו.
זה מגניב בינתיים
אז, כיף
זה הגון והאישיות של הדמויות היא אלו שהיית מצפה מאנשים בסרט אפוקליפסה. ואם אין סרט הם צריכים לעשות אחד.
ממש טוב אבל מאוד גוזל זמן ואתה צריך לשלם כדי להיות אחד הטובים... דומה מאוד להתנגשות המלכים!
עד כה די מהנה אבל יש כמה מקומות לשיפור. אפשרויות צ'אט מבאסות. לא ניתן לסמן את כולם כנקראו ואם אדם אינו איש קשר הוא יופיע כלא נקרא בתיבת הדואר הנכנס שלך. (בריתות הודעות המונים מבאסות מסיבה זו, אבל מגבלת התווים של לוחות המודעות קטנה מדי) אין אפשרות לצ'אט קבוצתי רק עם המנהיגים המובילים שלך במשחק או לשלוח להם הודעות קבוצתיות לצורך העניין. ההנחיות לכל דבר בעצם מעורפלות. פחות או יותר אתה פשוט מועד או מוצא מישהו שיעזור לך.
אתה צריך להסיר את האופציה לתקוף פעמים רבות את בסיס השחקנים קשה מדי לחזור למספר חיילים נורמלי... סליחה...
[11/26/21] עברו חודשים מאז ששיחקתי במשחק לראשונה וזה מעולה! למד איך המשחק עובד ומשדרג ל-29 עכשיו. [5/16/21] עד כה, זה נהדר. אני פשוט מתקשה להשיג משבצות למרץ...
סבבה
מה קורה עם השחקנים האלה בתשלום. הם אפילו לא מנסים להשיג את הכוח שלהם בשנייה. זה פשוט מכעיס אותי. המשחק טוב אבל התכונה של תשלום כדי לנצח הופכת אותו לזבל. הקהילה מאוד תעריך את זה אם תתקן את הבעיה הזו מכיוון שאתה עשוי לקבל יותר שחקנים. אתה יכול להרוויח כסף על ידי הצבת אפשרות תמיכה שבה היא לוקחת אותך למקום כדי לראות תוספות. בבקשה ותודה לך.
Public art collaboration devised and run by Belgium public artist Hans Winkler, ... Kiryat Shmona “Thirty Years of the State of Israel”,
אני משחק במשחק הזה כבר יותר משנתיים ויש לי מפקדות רבות במדינות שונות מס' 68, 172, 434 ואני חוץ משרת הבדיקות של PTR. אני אוהב את המשחק הזה כי תמיד יש משהו שיגרום לי לרצות עוד. יותר ויותר אנשים עוזבים, וזה קשה לחלק מאיתנו שהתקרבו, אפילו מתחשבים זה בזה במשפחה. עצה קטנה משחקן נאמן שעדיין פעיל מאוד: המיזוגים צריכים לקרות מהר יותר! רק כדי להתענג על העסקה שחרר את טיימר הקירור של תמונת הדמות.☠PAIN☠
זה בסדר, רק היזהר בעת רכישת חבילות.. לפעמים לא קיבלתי את התגמולים
עדכוני משחקים לעתים קרובות ועם העדכונים האלה הם פשוט מביאים עוד תקלות למשחק שמכשפה לעולם לא יתוקנו. זה נגן FTP של משחק PTW, זה לא שווה את הזמן שלך, כי אתה תהיה קילומטרים מאחור כל הזמן בלי שום סיכוי להדביק את הפער, אלא אם כן אתה מוציא הרבה או כסף שאתה מרוויח קשה על המשחק. האירוע הפך מיושן ואירועים חדשים פשוט לא מרגשים. יש רק שחקן אחד ששווה אירוע טוב וההוצאה שאתה צריך כדי להיות תחרותי באירוע הזה לא שווה את הזמן והכסף רק עבור אחד.
נחמד
אוהב את המשחק הזה ואיך אתה יכול לבנות את ההתיישבות שלך בקלות בנוסף הדמויות מדהימות והעלילה כל כך טוב אז תמשיך לעשות משחקים כאלה
משחק נחמד
משחק כיפי. אני לא רואה צורך להוציא כסף על חבילות משחק כפי שאחרים אמרו. עם זאת, אני צריך להסיר את התקנתו כי הוא תופס כל כך הרבה מקום, מעל 3 ג'יגה-בייט ואינו ניתן להעברה לכרטיס ה-SD שלי.
משחק מהנה עד כה. הרגע הצטרפת לברית 😁. עדכון: שיחקתי במשחק הזה שנה וחצי והם עושים את זה כמעט בלתי אפשרי לעזוב את המשחק. הם מבקשים כל כך הרבה מידע כדי שיוכלו לשמור אותך רשום למרות שאתה כבר לא מעוניין במשחק. ניסיתי לצאת מהמשחק ולמחוק את החשבון שלי כבר יותר משבוע. אל תילכד ותתחיל כי הם לא יאפשרו לך למחוק את החשבון שלך. זו תחבולה לשמור על המספרים.
👍🏼
צוות תמיכה חסר תועלת לחלוטין. לעולם אל תענה. אף פעם לא לטפל באגים.
שירות לקוחות יגרום לך לקפוץ בין חישוקים עם תשובות רובוטים וכל הפריטים במחיר מופקע!
האפליקציה הזו מעולה! אם אתה אדם שרוצה להילחם בנגוע (הם בעצם נגועים בזומבים)! אני גם אוהב את האישיות של הדמויות
תוכנית פעולה מקיפה משותפת
אוהב את זה!!!!! זה משחק שמפעיל את רמת המתמטיקה שלך. הלוואי שזה לא היה כל כך יקר להגיע כדי ליהנות ממנו במלואו. עצה שלי, תפסיק להיות כל כך חמדן. זה משחק שכולם יכולים ליהנות!!!!!!