Post by inercamonspar on Feb 8, 2022 17:44:57 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Prison Empire Tycoon-Idle Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Prison Empire Tycoon-Idle Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ بسیاری از همه هک ▞▞▞
▞▞▞ Prison Empire Tycoon-Idle Game 2022 version ▞▞▞
۱۲۳۴۵۶۷۸
این بازی خوبی است اما 3 مورد باید اصلاح شود سپس رتبه خود را به روز می کنم. 1. وقتی تبلیغی را برای پول تماشا میکنم، مبلغ مناسبی دریافت نمیکنم، میگوید 8000 میگیرم، اما 2000 گرفتم. وقتی زندان را عوض میکنید همه چیز گرانتر است، بنابراین باید با پول خوبی شروع کنید یا پول زندان قبلی بازی Good فقط چند نقص دارد.
عن بازیش سازنده کرم کون داره شنبولم تو دهن مامانت
بازی خوبی است و از زمانی که جدیدترین آپدیت را دانلود کردم، بازی حتی در زندان من بار نمی شود
خیلی خوبه ولی بد از یه مدت خسته کننده میشه
عالی فقط حیف که. نتیه
هنگ میکنه
رویدادهای آخر هفته را دوست دارم تا شما را به بازی ادامه دهند، اما اگر آنهایی نبودند که مدتها پیش حذف میکردم، منتظر یک نقشه جدید بودم!
شماهایی که میاین میگین بهترین بازی جهان و .... واقعا این اولی بازی هست که نصب میکنید؟تا حالا بازی دیگه ای کردید؟ آیا این بهترین بازی جهان برای شماست بقیه بازی ها چیه؟ تا حالا صد نوع بازی به این صورت توی دنیای بازی هست و این به پای خیلی هاشون نمیرسه و اون چیزی که فکر میکنی نیست.
تغییر رتبه من از 5 به 1. اصلاً یک بازی بیکار نیست. حتی اگر در بازی به خوبی از زندانیان خود مراقبت کنید، به محض اینکه بازی را ببندید، کارمندان زندان شما دست از کار می کشند، یعنی هر بار به زندانی در آستانه شورش برمی گردید. وقتی شما دور هستید به زندانیان غذا داده نمی شود و هیچ تمیزکاری وجود ندارد، به این معنی که به زندانیان عصبانی در یک زندان کثیف باز می گردید. اوه و حتی 10 نگهبان مسلح نیز نمی توانند جلوی 12 زندانی گرسنه را بگیرند. هیچ چیز منطقی نیست
Prison Empire Tycoon-Idle Game Simulācijas spēles cvv
کاش پول کمی آسان تر می شد زیرا زندان ها کمی سخت تر می شدند. من دائماً شکم را تماشا می کنم فقط برای اینکه پول کافی برای ارتقا سلول ها داشته باشم تا بتوانم درآمد مثبتی داشته باشم. و ای کاش به دست آوردن جواهرات آسانتر بود، ماهها بازی میکردم و همین هفته گذشته اولین بسته کارتم را باز کردم.
آپدیت کردیم همه ی قیمتاش دوبل شد😁 هر روز بیشتر برپایه تبلیغات پیش میره این بازی
Prison Empire Tycoon-Idle Game Simulatsioonmängud jzqf
این بازی باگ دارد و همچنین یک مسئله وقتی زمان رسیدن اتوبوس زندان فرا می رسد و زندانی ها قصد خروج از اتوبوس را دارند، اتوبوس را رها نکنید. و زندانی و وقتی آفلاین بودم یا دوباره به بازی ملحق میشدم، زندانیان غذا نمیگرفتند. حتی سرویس غذای من هم بسیار بالاست. از این بازی انتظار این را نداشتم من این بازی را زیاد انجام می دهم. من این بازی را در سال 2020 شروع کردم. پس از چند به روز رسانی این بازی باگ و مشکل کمی دارد
بازی قشنگیه ولی حیف نمیدونم چرا بعد از دیدن تبلیغات گوشی هنگ میکنه!!! کسی میدونه چرا؟؟؟
عالییییییییییییییی
سلام جناب سازنده من برای چندمین بار نصب کردم ولی همه چی تو بازی گرونه اصلا قابل پیشرفت نیست فقط ضرر میده تو قسنت دوم بازی لطفا کنین.فقط اعصاب خوردکنی میمونه برا ادم مجبور میشم پاک کنم.
عالی عالی خیلی خوب بود
Prison Empire Tycoon-Idle Game Simulatsioonmängud jzqf
این بازی خیلی بازی خوبی اگه برید توش اول اینترنت بازکنی ولی اگه بعد این که رفتی تو بازی اینترنت رو ببندی کار میکنه
اولش خیلی خوب بود بازی کردم ولی الان دیگه کلا باز نمیکنه بازی همش در حال لودینگ😔😔😔
بازی سرگرم کننده است اما وقتی به زندان بعدی رسیدید واقعاً به شما اجازه نمی دهد که پول رایگان دریافت کنید و زمان بیشتری طول می کشد تا بدون پرداخت پول در بازی جلوتر بروید اما اگر صبور باشید این یک بازی لذت بخش است.
همیشه بازی را باز می کنم درست اجرا نمی شود همیشه به درستی اجرا نمی شود و تا 10 دقیقه اجرا نمی شود. گوشی هم واقعا بدترین و مکنده ترین بازی است
این یک بازی شبیه سازی شده بسیار خوب است، من فقط متنفرم که چگونه با پولی که از زندان به زندان در می آورید، بدون پول شروع به کار می کنید و چاره ای ندارید جز خریدن جواهرات یا پول برای جلوگیری از شورش، پولی که از زندان به زندان به دست می آورید. باید حمل شود. وگرنه بازی باحالیه
ببخشید من هم پولم تمام شده هم زندانی ها دوا کردن پلیس هام تمام شده به زبان فارسی جواب من را بدین ممنون میشم.
بازی عالی. تنها چیزی که دوست ندارم این است که دیگر زندانی برای بازی ندارم. (موارد جدید وجود ندارد). باید به بازیکن این توانایی را بدهد که زندان خود را بسازد و در آنجا زندان خود را توسعه دهد. بر اساس تجربه بازی رتبه بندی کنید و برای تکمیل کارها پاداش بدهید. مثل الماس و پول. باحال خواهد بود. مدتها منتظر ساخت زندان جدید توسط سازنده بودم. شاید حتی یک O E واقعی تر و بسیار بزرگتر بسازید. من درک می کنم که انجام این کار به زمان، فناوری و پول نیاز دارد، اما این یک گزینه است
مال من هنگ می کنه بازی گوشی عالی هیچ مشکلی نداره حافظه هم یه عالمه جا داره نت هم خوبه،،
این یک بازی خوب است حتی بدون خرج کردن پول، ساختن آن زمان بیشتری می برد، اما این نکته ای است که من از این بازی بسیار لذت می برم فقط آرزو می کنم شاید تعامل بیشتری با "زندانی ها" وجود داشته باشد.
این بازی خیلیییییییییی مسخره هست نصب نکنید خلاصه افتضااااااااااااااااااااااااااااااااااااا صفهش صافه اینه اون صفه چپکی نیست من میخواستم 0 ستاره بدم ولی نشد 0 ستاره بدم هرکی این بازی رو ساخته احمقه خاک تو سرشون اینم ستارش 🤮😵
بازی بسیار خوبی است، اما چرخاندن آن به طوری که بتوانید زوایای دیگری داشته باشید عالی خواهد بود
نصب نکنید اه
من این بازی را دوست دارم اما واقعاً آرزو می کنم که وقتی یک مرحله را کامل کردید، می توانستید پول خود را از آن مرحله به مرحله بعدی منتقل کنید تا به رشد شما کمک کند. این به شدت خسته کننده است! به همین دلیل برای رسیدن به هر جایی باید هزینه زیادی بپردازید. اگر مشکلی نبود، آن را یک بررسی 5 ستاره خواهم داد
Prison Empire Tycoon-Idle Game จำลองสถานการณ์ sjk
سرگرم کننده برای بازی و ساده است. شما فقط زندان های مختلفی را مدیریت می کنید که با ادامه بازی پیچیده تر می شوند.
😡
سلام این بازی خیلی خوبه من اینو خیلی دوست دارم ولی وقتی مرحله دوم میری خیلی باید پول بدی و پول زندان به خاطرهمین من 4ستاره دادم هی پول ازم کم میشه خداحافظ
به نظر خوب میاد
بازی عالی است اما خیلی کند است من نمی توانم تا پایان صبر کنم
بعد
Prison Empire Tycoon-Idle Game असल की नकल वाले गेम oib
کیرم تو سازندش که اختراع کرده گوز به دهن اونای که میگن خوبه
عاشق بازی با این حال من باید به چند نکته منفی اشاره کنم ... قیمت بسته ها بسیار گران است. همچنین، هنگامی که همه چیز را در زندان خود ارتقا دادید/ساختید، باید مدت زیادی منتظر بمانید تا به تعداد "زندانیان اصلاح شده" مورد نیاز برای رفتن به زندان سخت تر بعدی برسید. من همه چیز را در نسخه فعلی خود 2 روز پیش تکمیل کردم، به معنای واقعی کلمه هیچ چیز دیگری برای انجام دادن وجود ندارد. من متوجه میشوم که فقط برای بررسی اعداد اصلاحشده بازی را ادامه میدهم و منتظر میمانم، این بسیار جداکننده است.
Prison Empire Tycoon-Idle Game จำลองสถานการณ์ sjk
در پذیرایی از درها و دیوارهای قفل شده دریافت شده، سطح مراقبت سیستماتیک برای زندانیان 2 تا 3 روز در مدت زمان گذراندن، آزادی از زندان به جامعه است و این یک دستمزد بزرگ برای درآمد زندان است، زیرا زمان به طور دوره ای توسط زندانیان تا زمانی که مردان ارائه می شود. نه زنجیر، بلکه آزادی بسیار شسته و رفته، همانطور که به نظر می رسد حرکت برنامه ریزی اصلاح شده حرکت روزانه با حرکت بهبود چرخه زندگی توسعه زندان سازماندهی حبس و سپس یک روز آزاد شود🇺🇸به خدا اعتماد داریم
Ocean Is Home : Island Life Simulator Dobrodružné iorp
استارت بازی عالیه امابعداز یه مدت تکراری میشه و تنوع نداره
من نمی توانم جایزه 10 گوهر را برای داشتن 1200 زندانی فارغ التحصیل در این هفته دریافت کنم. همچنان میگوید که نمیتواند اتصال برقرار کند، اما بازی همچنان خوب کار میکند - اگر آن را ببندید و دوباره باز کنید، بازی همچنان کار میکند، بنابراین اتصال مشکلی ندارد. همچنین من توانستم چند ثانیه قبل از این یکی چند جایزه دریافت کنم. احتمالا یک اشکال در انتهای شما؟
بانمیاره من اندروید گوشیم 10 اما نمیاره